Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Zwaarbevochten overwinning voor MO13-1

Vollenhove, 19 oktober 2019

Vandaag stond de volgende beker wedstrijd op het programma: VENO MO13-1 uit. In het verleden hebben we hier vaker gespeeld en dit waren altijd spannende wedstrijden. Dat zou vandaag niet minder waar blijken!

Na een felle start van VENO met diverse kansen en een groot aantal corners kwam Urk toch nog tot een uitbraak, nadat Corine de Vries goed balbezit wist te houden speelde ze de bal op Alisha de Bruine welke de 1-0 maakte voor Urk door de bal snoeihard in de verre hoek te schieten.

VENO herpakte zich vlot en wist er zeer snel 1 – 1 van te maken. De eerste helft was VENO net iets beter aan de bal dan Urk, maar Urk ging efficiënter met de kansen om. Vanuit een rebound tikte Janne Korf de 2-1 in de korte hoek. Toch wist Vollenhove weer langszij te komen en maakte de 2-2. Met deze stand gingen we de kleedkamer in. De dames waren in eerste instantie wat uit het veld geslagen maar de trainers toverden toch nog een lach op hun gezicht en wisten ze weer enthousiast te maken om de 2e helft alles te geven.

De 2e helft was dan ook gevuld met kansen voor beide ploegen, zware gevechten om de bal op het middenveld, en mooi acties voorin. Maar uiteindelijk was het Urk die aan het langste eind trok. Nina Baak, die na een aantal weken weer mee mocht doen, veroverde de bal van de mid-mid van VENO na een pittig duel en wist deze nog net naar Alisha te passen. De voorhoede kwam in beweging en de pass kwam perfect aan bij Anna, na een flinke sprint richting het doel wist de verdediging nog net op tijd de bal weg te tikken, helaas voor VENO speelde ze de bal recht in de voeten van Janne Korf. Met haar linker tikte ze de bal nog net over de keeper heen in de verre hoek. 2-3! Urk mag verder bekeren na deze zwaarbevochten overwinning.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133