Businessclub

Sponsoring doet verkopen!

Sponsoring bij SV Urk staat gegarandeerd voor een groeiende naamsbekendheid. Afhankelijk van de manier van sponsoring is uw onderneming terug te zien op onze reclameborden, ons LED-scherm, maar ook door middel van pakketsponsoring en wedstrijdsponsoring. Daarnaast heeft u als sponsor beschikking over onze professionele businessruimte, waar u collega-ondernemers treft in informele setting. Op deze pagina vindt u een opsomming van de diverse sponsormogelijkheden. Wij adviseren u daarbij graag. Welkom bij Business club SV Urk!

Platina Sponsoren

BusinessClub

Kennismaking met de BCU

Welkom bij de Business Club Urk (BCU), het kloppende zakelijke hart van SV Urk

Dat de business club van  SV Urk leeft is een understatement, al seizoenen lang mogen we ons verheugen in een groeiende belangstelling van bedrijven om sponsor te worden van de grootste vereniging in de Noordoostpolder. Vaak wordt er de vraag gesteld “Hoe doen jullie dat”  en “Hoe weten jullie de sponsoren aan je te binden?”. We denken dat daar een aantal belangrijke oorzaken voor zijn: Ten eerste de sociale betrokkenheid van het bedrijfsleven met de vereniging. Veel bedrijven zien het belang in van een gezond verenigingsleven en dragen SV Urk een warm hart toe. In de tweede plaats gaan alle financiële middelen direct naar de vereniging en gaan er geen salarissen naar de spelers, iets waar Urk uniek in is. Op deze wijze zijn we in staat om de kwaliteit van bijvoorbeeld onze jeugdopleidingen clubbreed op een hoog niveau te krijgen en houden. Ten slotte vinden we als businessclub dat we niet alleen bij de sponsoren moeten aankloppen voor geld, maar vinden een goed B2B platform net zo belangrijk. Om die redenen organiseren we tal van evenementen waarbij verbinding en ontspanning hand in hand gaan.

Activiteiten

Een greep uit onze jaarlijks terugkerende activiteiten:

 • Seizoensopening en afsluiting met een buffet, interviews met beide trainers
 • Wijnproeverijen Geniet van verfijnde selecties terwijl u netwerkt met andere prominente bedrijven
 • Sponsorreizen naar bijvoorbeeld Spanje of Portugal- Een midweek op stap met uw zakelijke doelgroep en in ongedwongen sfeer genieten van een paar dagen ontspanning samen met de spelers van het eerste, die in dezelfde periode hun trainingskamp afwerken.
 • Heerlijke buffetten na afloop van de thuiswedstrijden- Vaak aangeboden door sponsoren
 • Regelmatig organiseren we goed verzorgde sponsoravonden bij onze huiscateraars
 • BCU on tour: regelmatig en op verzoek geven we de gelegenheid aan sponsoren om hun bedrijf voor te stellen d.m.v. een bezoek.

Nieuwbouw

Met ingang van het volgende seizoen beschikt onze club over een nog professionelere en representatieve businessruimte. Als club in de derde Divisie kun je immers niet zonder? In deze ruimte ontmoeten sponsoren elkaar bij de thuiswedstrijden en meerdere keren per seizoen vinden hier activiteiten plaats. Dit is tevens de plaats waar SV Urk TV na afloop van de wedstrijd interviews afneemt met trainers of andere hoofdpersonen van de wedstrijd – voor de mediawand met hoofd-, platina- en excellent sponsoren. Op grote schermen worden presentaties getoond waarin het laatste nieuws en alle sponsoren voorbij komen. De benodigde middelen voor de nieuwbouw van het sponsorhome en clubgebouw van onze club, is mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Binnen een paar uur wisten we met elkaar voldoende geld in te zamelen om op een financieel verantwoorde manier een start te maken met de bouw van dit prestigieuze project.  In het voorjaar van 2024 hopen we ons nieuwe onderkomen in gebruik te kunnen nemen. Onze gloednieuwe businessruimte wordt straks de plek bij uitstek voor netwerken, zakendoen en het vieren van de successen van SV Urk. Tot die tijd bent u natuurlijk welkom in onze ‘oude’ pijpenla waar we tot dan ook nog een prima tijd zullen hebben.

Altijd welkom

Bent u geïnteresseerd en wilt u een keer sfeer komen proeven? We heten u van harte welkom bij de Businessclub.

Ideeën en suggesties?

 Ons enthousiaste bestuur staat open voor uw input. Niets is onbespreekbaar en we horen graag van u waar behoefte aan is of wat anders of beter kan.

Sponsor mogelijkheden

Overweegt u sponsor van SV Urk te worden, maar weet u nog niet op welke manier? Business Club SV Urk biedt pakketsponsoring als oplossing. In ruil voor een bepaald bedrag geven wij zichtbaarheid aan uw onderneming en voorzien u van een waardevol platform om uw business te vergroten met jaarlijks verschillende grote en kleine evenementen

Basis

€ 1000

Premium

€ 1500

Excellent

€ 3000

Platina

€ 5000

Op maat

Neem contact op voor meer informatie

Extra sponsormogelijkheden

Business Club SV Urk biedt sponsoren meerdere mogelijkheden om hun naamsbekendheid te vergroten. Denk aan reclameborden op het langs de velden van sportpark De Vormt (m.u.v. het hoofdveld). Maar ook een advertentie of bedrijfslogo op ons LED-scherm behoort tot de mogelijkheden. Met ingang van het nieuwe seizoen wordt er een tweede scorebord/ledscherm geplaatst waar uw boodschap en zichtbaarheid prima tot zijn recht komt.

Reclameborden:
Deze zijn m0menteel niet beschikbaar rond het hoofdveld

 • Boven de hoofdtribune €500

  120X 70 cm

 • Grote borden achter de doelen €500

  Reclamebord 400x100

 • Langs het hoofdveld €350

  Lange & korte zijde

 • Boven de sta-tribune €350

  Westzijde

 • Boven de sta-tribune €300

  Oostzijde

 • Op veld 2 en/of 3 €250

  Aangepaste borden in overleg

 • Voor borden rond het hoofdveld is op dit moment geen plaats, dit in verband met de nieuwbouw en grote belangstelling
 • Reclameborden op andere locaties op sportpark De Vormt is wel een optie.
 • Prijzen betreffen de kostprijs per jaar van de reclame-uitingen.
 • De kosten van het vervaardigen van de borden zijn eenmalig en zijn afhankelijk van de afmetingen.
 
 

LED - Scherm

 • Bedrijfslogo €360

  Opmaakkosten: €50

 • 10 sec advertentie €100

  Prijs per zaterdag
  Heel seizoen: €600
  Opmaakkosten: €95

 • 15 sec advertentie €150

  Prijs per zaterdag
  Heel seizoen: €750
  Opmaakkosten: €125

 • 20 sec advertentie €200

  Prijs per zaterdag
  Heel seizoen: €1000
  Opmaakkosten: €250

 • De reclame zal alle speel­zaterdagen worden getoond tussen 09.00 en 17.00 uur
 • Alle advertenties draaien in carousselvorm en herhalen zich iedere paar minuten.
 • Tarieven onder voorbehoud en excl. btw.

Bestuur

Het bestuur van de Business club SV Urk (BCU) word gevormd door betrokken leden vanuit de vereniging en het lokale bedrijfsleven.

Jan Ras

Voorzitter

Jos Steenbergen

2e Voorzitter & s.v.Urk TV

Henk van Veen

Commerciële zaken

Arend Boxen

Secretaris en Media

Meindert Visser

BCU Ruimte

Terina Brands

Secretaresse

Commissies

De commissies van de Business club SV Urk (BCU) worden gevormd door betrokken leden vanuit de vereniging en het lokale bedrijfsleven.

Klaas ter Beek

Relatiebeheer

Jacob Bakker

Kleding & BCU- Ruimte

Anja Keuter

Sponsoruitingen & kleding

Jan Eertink

Kleding & BCU Ruimte

Albert Hoeksma

Juridische zaken & advies

Klaas ter Beek

Relatiebeheer

Remco de Lijster

Relatiebeheer

Jacob Kramer

Relatiebeheer

Excelent Sponsoren