Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

teams

SV Urk is een voetbalvereniging, waar de jeugd sinds jaar en dag centraal staat en onbewust een grote rol speelt. Aan de buitenkant gaat de meeste aandacht uit naar het eerste elftal, dat intussen voor het tweede achtereenvolgende seizoen uitkomt in de Derde Divisie van het Nederlandse Amateurvoetbal.

Maar achter die uiterlijke schermen is een legioen aan jeugdspelers actief op de voetbalvelden, begeleid door de vele clubvrijwilligers. Ruim tachtig procent van het ledenaantal bestaat uit jeugd en op de zaterdagmorgen krioelt het van wit-blauw getooide spelers, die onder het toeziend oog van ouders en familie, hun wedstrijdje spelen op de dertien velden die SV Urk rijk is.

Het seizoen 2023-2024 zijn er 108 teams afwisselend actief op Sportpark De Vormt. 15 senioren elftallen (13 x mannen en 2 x vrouwen), 56 teams tussen de 10 en 18 jaar (48 x jongens en 8 x meisjes). In de “Eigen Divisie” spelen in totaal nog eens 36 teams elke zaterdag in een onderlinge competitie tegen elkaar. Als laatste zijn er nog ruim 20 voetballers (j/m) actief bij het team van SV Urk Leroy Voetbal Plus.  


Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133