Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Abrupt einde mooie carrière Gerrit Tol bij Urk 1

Voor de meeste mensen is het inmiddels bekend. Gerrit Tol was bezig aan zijn laatste seizoen bij Urk 1.

De coronacrisis en dus het voortijdig afbreken van dit seizoen maakt abrupt een eind aan de carrière van Gerrit Tol bij Urk 1. Een bittere pil, maar nuchter als Gerrit is, geeft hij aan:

Het is jammer dat we het seizoen niet met elkaar af kunnen maken. Ook voor de stafleden die afscheid gaan nemen. Heel apart zo, maar belangrijk is dat we deze periode gezond doorkomen met z’n allen’.

Deze woorden zijn typerend voor Gerrit. Altijd betrokken bij zijn medemens.

Gerrit had als mens een positieve inbreng binnen het team Urk 1. Daarnaast heeft hij specifieke kwaliteiten als voetballer. Technisch vaardig, oog voor de ruimte en inzetbaar op verschillende posities. Voor iedere trainer een ideale speler. Gerrit maakte zijn debuut in 2007 in een bekerwedstrijd tegen Sneek. Hij speelde maar liefst 333 wedstrijden in de hoofdmacht van Urk en maakte daarin 59 doelpunten. 

Als Technische Commissie van SV Urk bedanken wij Gerrit voor zijn jarenlange inbreng bij Urk 1 en inzet voor onze club. We hopen dat hij, op welke manier dan ook, beschikbaar blijft voor SV Urk. Daarnaast wensen wij hem en Tamara veel gezondheid en geluk toe in de toekomst.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133