Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Gemakkelijke overwinning in Buitenpost

Urk heeft een ongekend gemakkelijke overwinning behaald op Buitenpost. Al na tien minuten stond Urk op voorsprong, een voorsprong die na twintig minuten werd verdubbeld. Toen niet veel later een speler van Buitenpost met rood van het veld moest, was het helemaal over en uit met de thuisclub. Nog voor rust stond ook nog de 0-3 op het scorebord en was de tweede helft verworden tot een formaliteit.

De spelers van Urk dachten daar echter anders over, en gingen ook in het tweede bedrijf lustig voort met scoren. Maar liefst vijf keer wist de ploeg van Richard Karrenbelt nog doel te treffen, waardoor de eindstand werd bepaald op 0-8.

Doelpunten werden gemaakt door Riekelt Jan Brands, William de Boer (3), Jan van Slooten, Jelle de Boer (2) en Marinus Snoek.