Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Gert Jan Karsten nieuwe hoofdtrainer SV Urk

Met ingang van seizoen 2020-2021 is Gert Jan Karsten (40) hoofdtrainer bij SV Urk. Gert Jan is op dit moment werkzaam bij HHC Hardenberg uitkomend in de Tweede Divisie. Hij is daar sinds oktober 2016 actief als hoofdtrainer. Op dit moment heeft HHC zich genesteld in de kopgroep van de Tweede Divisie en staat er mede door zijn inbreng een prachtige voetbalorganisatie. Voor zijn periode als hoofdtrainer was Gert Jan trainer van de beloften van HHC en Hoofd Opleiding.

Met Gert Jan komt er een trainer die uitstekend past bij SV Urk en onze clubcultuur. Gezien zijn ervaring als Hoofd Opleiding en trainer van de beloften heeft hij oog voor talentontwikkeling. Met zijn stijl en bewezen werkwijze als trainer is dit niet alleen goed voor Urk 1, maar gaan we samen aan de slag om de totale voetbalorganisatie binnen SV Urk naar een hoger plan te tillen. Gert Jan tekent een contract voor twee jaar.  

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133