Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

JO10-1 kampioen 1e klasse

Sinds afgelopen zomer is de jeugdopleiding van Urk een team rijker. Het jongste selectieteam bestaat uit talentjes die uit de eigen divisies zijn geselecteerd. Het team staat onder leiding van Sjon van Dokkum en Johan Loosman. Dit talentvolle JO10 team mocht voor het eerst aantreden tegen teams van buiten Urk. In een competitie met tegenstanders uit de Noordoostpolder, Friesland en Overijssel werden alle wedstrijden gewonnen. Het team maakte nooit minder dan 8 doelpunten per wedstrijd.

Alhoewel de KNVB geen standen bijhoudt wisten de jongens heel goed dat ze bovenaan stonden. De laatste wedstrijd kon helaas niet worden gespeeld doordat de tegenstander uit Steenwijkerwold niet durfde te komen. Dit mocht de pret niet drukken. In een onderlinge wedstrijd tegen andere Urker talenten werd er gewonnen en kon er (corona proof) feest worden gevierd.

Na de herfstvakantie gaan onze JO10 talenten een stapje hogerop. Ze komen dan uit in de hoofdklasse. Waarschijnlijk speelt dit team dan tegen teams van gelijk niveau. De KNVB heeft voor vier kleine competities gekozen. Hierdoor kan er per jaar drie keer van niveau worden veranderd.

Jelle, Seth, Evan, David, Jamie, Pieter, Eize, Pieter Andries en natuurlijk trainers Sjon en Johan namens SV Urk van harte gefeliciteerd!

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133