Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Kleding voor, tijdens en na de wedstrijd

Een natte akelige donkere avond in de wintermaanden, Jaap maakt zich thuis klaar om naar de training te gaan. Hij pakt zijn spullen en voor het gemak doet hij alvast zijn voetbalkleding en voetbalschoenen aan en zegt ‘doeg’ tegen zijn moeder.

Hij moet ongeveer 20 minuten fietsen over de lange donkere winderige Vormtweg voor hij bij het SVU-voetbalveld is. Onderweg merkt hij dat hij toch wel erg koud en nat wordt, hij had misschien toch beter eerst een lange broek en een jas aan kunnen doen. Maar op het trainingsveld is het toch wel erg makkelijk dat hij direct het veld op kan, hij hoeft zich niet eerst om te kleden. Het is een lekkere training en tegen het eind van de training wordt hij toch wat warmer.

bty

Bij het naar huis rijden over de lange donkere winderige Vormtweg slaat de kou toch weer toe en zijn warme spieren koelen snel af. Voordat hij thuis is trilt hij van de kou en kan nog maar net zijn stuur recht houden. Hij is door en door koud geworden, thuis gaat hij snel onder de douche om weer warm te worden en daarna lekker onder de wol. De volgende dag bij het wakker worden voelt hij zich helemaal niet goed, hij hoest en zijn hele lichaam doet pijn, hij heeft het afwisselend koud en warm, … Jaap is ziek!!!.

(Moraal van het verhaal: Jaap is ziek geworden door onderkoelingsverschijnselen. Ouders let op hoe uw kinderen naar het voetbalveld gaan, als het regent geef droge kleding mee voor na trainen en laat uw kind niet in de kou staan. Dit geld ook voor de ouders die hun kind ophalen, laat u kind niet in de kou te lang op u wachten na de training)

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133