Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Saus en Zeep trekken hem over streep

Vorige week glipte de overwinning door de vingers van Urk 3. Het was aan de jongens van meesterbrein Puck om orde op zaken te stellen. Tegenstander: Broekster Boys 2.

De Zeep stond als een rots achterin. De tegenstanders deden het in hun broek van angst toen Goliath op hen aan kwam stormen. Zodoende hield Urk de nul achterin.

Voorin was de spoeling dun. Hierdoor kreeg Jelle Saus zijn kans om zich te laten gelden. En dat deed hij met grote klasse. Na een weergaloze actie van Wesley Zwaan, die menig mens deed denken aan de rush van Lukas Gnodde tegen Knickerbockers, was het Jelle Saus die het laatste woord had. Hij rook zijn kans en friemelde de bal achter de doellijn.

Mede door dit doelpunt en het ongelofelijke spel van Jan-Marten ‘Berlijnse Muur’ Zeep, wist Urk deze 1-0 overwinning over de streep te trekken. Hij had heel Broekster Boys in zijn broekzak.

Volgende week is Urk 3 vrij. Alle supporters zijn uitgenodigd bij ons jaarlijkse Urk 3 avondje. Fijn weekend en tot ziens!

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133