Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk treft in VVOG oude bekende

In speelronde drie mag het vlaggenschip van sv Urk voor eigen publiek aantreden tegen VVOG uit Harderwijk. Kan de ongeslagen ploeg van Gert Jan Karsten opnieuw boven zichzelf uitstijgen en de twaalfde man andermaal verwennen met een aantrekkelijke pot voetbal? De verwachting om hieraan te voldoen is in ieder geval aanwezig, de praktijk zal uitwijzen of deze verwachting wordt omgezet in een positief resultaat.

Toptrainer aan het Harderwijker roer
VVOG, Voetbal Vereniging Ons Genoegen, wist zich vorig seizoen ternauwernood te handhaven in de Derde Divisie. In de finale waarin een tweeluik met de amateurs van Feyenoord de doorslag zou geven, wist VVOG het vege lijf te redden. Er vertrokken 8 spelers, terwijl de technische commissie liefst 9 nieuwelingen naar Harderwijk wist te lokken. Eén van deze nieuwelingen is voormalig Flevo Boys speler Younes El Ghamarti. Sommige spelers kozen bewust voor VVOG, om zo onder vleugels van Dwight Lodeweges te komen. De oud  Nederlands elftal trainer kan je natuurlijk wel om een boodschap sturen en onder zo’n trainer te mogen spelen daar wordt je natuurlijk niet minder van! Ondanks een prima voorbereiding, kende VVOG een valse seizoenstart. In en tegen Volendam trok men aan het kortste eind. Wedstrijd nummer twee kwam Staphorst naar  sportpark de Strokel toe om daar de degens te kruisen met de ploeg uit Harderwijk. Na 90 minuten stond de stand van 2 – 0 op het scorebord. De thuisploeg had de eerste driepunter binnen en gaat zo met een goed gevoel richting de Bult. Trainer Dwight Lodeweges kennende zal deze zijn ploeg tot in detail voorbereiden op de naderende confrontatie met Urk. Of dit genoeg zal zijn om de gastheren in eigen huis te verrassen zal in 90 minuten binnen de lijnen worden uitgemaakt. 

Urk schiet uit de startblokken
Bij Urk staat de teller inmiddels op 6 competitiepunten. Hiermee heeft de promovendus dus het maximale resultaat weten te halen en heeft zo vriend en vijand weten te verbazen. Zo werden achtereenvolgens sterkhouders Sparta Nijkerk en Sportlust’46 over de knie gelegd. Met fris en aanvallend voetbal kwamen de Urk  supporters ruimschoots aan hun trekken. De tegenstanders zullen vanaf nu rekening gaan houden met de equipe uit Urk. Het bekende spreekwoord: een goed begin is het halve werk is hier zeker van toepassing. De driepunters hebben er in ieder geval voor gezorgd dat het zelfvertrouwen ruimschoots aanwezig is. En wat zelfvertrouwen met iemand kan doen is genoegzaam bekend. In het verleden hebben Urk en VVOG menig sportief robbertje uitgevochten. Reikhalzend wordt er dan ook uitgekeken naar het treffen met VVOG! 

Scheidsrechter staat haar mannetje
Namens de KNVB is Shona Shukrula aangesteld. Deze zeer talentvolle scheidsrechter heeft inmiddels haar kwaliteiten laten zien en is als vrouwelijke leidsvrouw absoluut geaccepteerd in het voetbalwereldje! Samen met haar assistenten de heren Menno Winckens en Nick Oppedijk zal ze de wedstrijd, die om 15.00 uur zal beginnen, tot een goed einde moeten brengen.

Spelers rekenen op steun twaalfde man
Waren er in Woerden al veel supporters van Urk aanwezig, nu op de eigen vertrouwde Vormt rekenen de spelers erop dat opnieuw velen hun steun zullen betuigen en als echte twaalfde man achter de groep gaat staan. We spreken de wens uit dat het arbitraal trio, samen met de aanwezige toeschouwers, mogen genieten van een sportieve en onderhoudende wedstrijd. 

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133