Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Webwinkel Sv Urk van start

Uniformiteit in de kleding namens SV Urk staat centraal achter de invoering van de webwinkel. De clubkledij is gezichtsbepalend geworden, dat alle actieve vrijwilligers en leden en spelers er in gelijksoortige clubkleding bij lopen. Alleen al de uniforme uitstraling ervan is voldoende, maar wat te denken van de herkenbaarheid van het voetbalmerk: “Sv Urk”.

Daarom is het gewenst dat er een vast kledingpakket komt, dat de kledingstukken worden voorzien van het originele clublogo. Ter voorbereiding op een nieuw tijdperk is er achter de schermen gewerkt aan vernieuwingen op de website, het logo, maar ook op gebied van teamkleding.

Om in alle gemakken te voorzien is een nieuwe webwinkel ontwikkelt, die via de website www.svurk.nl bereikbaar zal zijn. Alle clubleden kunnen via Klif 18, de clubleverancier en sponsor van Sv Urk, tegen gereduceerde prijs hun artikelen bestellen. U kunt terecht voor het officiële Hummel tenue van Sv Urk, diverse tassen, trainingspakken, inloop shirts etc. Ook is het mogelijk om uw drukwerk te laten verzorgen.

Op de foto ziet u Josephina en Hein Koffeman in de nieuwste SVU clubkleding met het nieuwste logo er op! Ben jij al helemaal klaar voor het nieuwe seizoen? De prijzen zijn (in aanbieding):

Training set: shirt + short vanaf 29,99

Thuis tenue: shirt + short vanaf 29,99

SV Urk kousen: 11,99

SV Urk pet: 7,50

SV Urk bal: 10,-

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133