Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Communiceren met leden en fans

Snel en makkelijk contact leggen met alle leden, met groepen leden en individuele leden. Maar ook supporters, ouders, sponsors en iedereen met interesse in jouw club. Dat kan allemaal vanuit Sportlink! Gebruik Sportlink als centraal punt voor al je communicatie. Eén keer regelen en het systeem doet het werk voor je! Met Sportlink verschijnen clubberichten direct in de Voetbal.nl app, op je clubwebsite en op social media! En we hebben een schitterende oplossing voor de tv in de kantine en bij de kleedkamers. En als klap op de vuurpijl kan jouw club push-berichten sturen via de Voetbal.nl app. Dit scheelt jouw vereniging zo veel dubbel werk. Niet voor niets werken al meer dan 900 verenigingen er mee.

Instructie
Om het iedereen gemakkelijker te maken om de app te installeren volgt hier een instructie:

Download de voetbal.nl app en stel je account in met het e-mailadres waarmee je bij SV Urk bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en vervoer met elkaar delen. Superhandig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en SV Urk afspeelt.

Account instellen
Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

Je hebt al een account van Voetbal.nl
Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij SV Urk in de ledenadministratie bekend bent.

Je hebt nog geen account
Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij SV Urk bekend bent.
Je hebt een account bij Voetbal.nl maar bent je inlog-gegevens vergeten
Hierdoor kun je geen nieuw account aanmaken. Neem even contact op met de ledenadministratie.

Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app
Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is al gelegd.

Meerdere kinderen voetballen bij SV Urk?
Heb je meerdere kinderen bij SV Urk en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van SV Urk? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133