Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Eerste klap is een daalder waard

Urk is de kompetitie in de Hoofdklasse B begonnen met een eenvoudige 4-0 overwinning op Noordscheschut. De ploeg uit Drente kreeg geen voet aan de grond bij de ploeg van trainer Gert jan Karsten.

Het duurde tot vlak voor rust voordat Urk het overwicht in de score wist uit te drukken. Vijf minuten voor de pauze kopte Hessel Snoek de eerste treffer binnen. Vlak voor rust wist William de Boer de score te verdubbelen met zijn 100-ste officiële doelpunt voor Urk.
Na rust was het opnieuw William de Boer die wist te scoren en daarmee de wedstrijd definitief op slot gooide. Riekelt Nentjes was na ruim een uur succesvol met eerste en Urks vierde doelpunt. Daarna was het met de wedstrijd afgelopen. Urk geloofde het wel en Noordscheschut kon niet beter. De gasten kwamen in de hele wedstrijd tot één schot op het doel van Richard Strijker.