Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Hoe mooi kan het zijn … !

Via bestuurslid Piet Snijder kreeg ik onlangs onderstaand logo in handen. Zo maar bij toeval, maar wel met een grote waarde. Ik weet niet uit welk jaar het dateert, maar dat het lang geleden is, zal duidelijk zijn.

Meer dan tachtig jaar sport (voetbal en gymnastiek) heeft ongetwijfeld veel meer logo’s en dergelijke opgeleverd. Ook is wel duidelijk dat ik een liefhebber ben van dit soort “relikwieën” uit de oude tijd van onze mooie vereniging SV Urk. Alhoewel het verzamelen hiervan heel gestaag verloopt, beetje bij beetje komt er toch weer iets bij. Het is nog steeds mijn stille wens dat deze oude stukken (bekers, vaantjes, foto’s, drukwerk enz.) een plaats krijgen in het nieuwe clubgebouw.

bty

Ik ben er van overtuigd dat op Urk nog genoeg oud leden en verzamelaars zijn, die dit lezen en dit soort oude stukken voorradig hebben. Misschien wel op een vergeten plaats op zolder. Vergeten verhalen en anekdotes over het oude Wilhelmina sportpark, de oude kantine of misschien historische spelers.

Hoe mooi kan het zijn, als we bij SV Urk de beschikking krijgen over deze verloren stukken en die verzamelen in het archief van de club met een rijke historie. (JJH)

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133