Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Jarno van Essen maakt overstap naar Urk

Jarno van Essen (21) is volgend seizoen actief op Urk. De talentvolle aanvaller komt over van Go Ahead Eagles O21.


Jarno is een talentvolle speler. Met het vertrek van Jelle de Boer naar Flevo Boys en het besluit van Hessel Snoek, om last-minute toch te stoppen, is Jarno een welkome aanvulling als spits. Hij viel als jonge aanvaller op bij Be Quick ’28 in Zwolle en werd vorig seizoen door Go Ahead Eagles aangetrokken. Volgend seizoen maakt hij dus weer de gang naar de amateurs, waar hij de concurrentie aangaat met de overige spitsen op Urk.


TC: “Toen Jarno zich een aantal weken geleden meldde, zijn we het gesprek aan gegaan. Er was meteen een goede klik. Het is een jonge ambitieuze speler, die zich graag op divisieniveau verder wil ontwikkelen. Hij komt niet voor het geld, want zoals iedereen weet betalen we bij Urk niet. Het is dus een keuze vanuit eigen intrinsieke motivatie. Een compliment voor Jarno. Indirect is dit ook een mooi compliment voor onze club. Hij kiest tussen als die clubs tóch voor Urk, onze ambitie, ons niveau en de mogelijkheid om zichzelf hier onder de juiste begeleiding verder te ontwikkelen”. 
Jarno is woonachtig in Wapenveld. Hij studeert aan Windesheim in Zwolle.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133