Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Schol B.V. verlengd sponsorcontract met SV Urk

Afgelopen vrijdag, 26 juni 2020, heeft Schol B.V. haar aflopende platina sponsorcontract met Sportvereniging Urk, met een upgrade naar Platina Plus, weer met 3 jaar verlengd. Al vele jaren is Schol een betrokken sponsor voor Sportvereniging Urk en Businessclub Urk.

Vele jaren was Schol als sponsor verbonden aan het tweede elftal van Sportvereniging Urk. Met ingang van komend seizoen zal Schol sponsor worden van team O23 van Sportvereniging Urk. Schol is een ambitieuze onderneming die prima past bij de O23 landelijke tweede divisie waar Sportvereniging Urk komende seizoen aan zal deelnemen.

De sponsorcontracten werden getekend door Klaas Tol en Arie van Urk van Schol B.V. en Jacob Hakvoort, secretaris van Sportvereniging Urk. Schol B.V. geeft met het ondertekenen van een nieuwe verbintenis en een upgrade naar een Platina Plus pakket met Sportvereniging Urk aan dat ze zich nauw verbonden voelen met onze sportvereniging en de Urker samenleving.

De slogan van Schol B.V. is “Ga in zee met Schol”. Met een zeer uitgebreid pakket aan diensten bent u bij Schol aan het juiste adres voor Verzekeringen, Makelaardij, Hypotheken, Pensioenen, Administratie en de Ontzorgdesk.

Of u een particulier of een bedrijf bent bij Schol B.V. is voor u de complete dienstverlener. Laagdrempelig, onafhankelijk en persoonlijk.

Schol B.V.
De Akkers 34 a
8321BT Urk
0527-687377

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133