Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Technische staf SV Urk 1 seizoen 2022-2023 rond

Zowel keeperstrainer Peter de Boer als assistent-trainer Henri Romkes zullen ook volgend seizoen aan de eerste selectie van SV Urk verbonden blijven. Samen met hoofdtrainer Gert Jan Karsten is daarmee de technische staf van het vlaggenschip van SV Urk voor volgend seizoen rond. Klaas Wakker completeert dit trio als teammanager. Jan Jaap Romkes blijft materiaalman. De medische staf blijft bestaan uit Mark Brockhoff, Pascal de Vries en Kees de Boer. 


Albert Mark Nagel heeft aangegeven volgend seizoen te stoppen als hoofdtrainer van de Tweede selectie van SV Urk. Hij is voornemens volgend seizoen als trainer een sabbatical in te lassen. De TC bedankt de ambitieuze trainer voor het goede werk binnen SV Urk en we zien hem ongetwijfeld weer een keer terug bij SV Urk. Voor de vrijgekomen positie bij de Tweede selectie is de TC inmiddels op zoek naar adequate opvolging.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133