Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk doet zichzelf tekort tegen ACV

Urk is er niet in geslaagd om de uitwedstrijd tegen ACV in Assen in winst om te zetten. De thuisoeg ging in de tweede helft effectiever om met de kansen, daar waar Urk voor rust minimaal één en misschien wel twee keer had moeten scoren. De wedstrijd begon met een minuut stilstaan tegen rasicme. Na die minuut ontspon zich een leuke wedstrijd met twee aanvallend ingestelde ploegen. De beste kansen waren zoals gezegd voor Urk, maar leverden geen doelpunten op. Dat brak de ploeg van trainer Richard Karrenbelt in de tweede helft op. Na tien minuten spelen kwam de thuisclub op voorsprong toen het in de omschakeling attenter was dan Urk. Na ruim twintig minuten spelen kwam ACV op een 2-0 voorsprong, een doelpunt met een buitenspelluchtje. Het pleit voor Urk dat het niet opgaf, maar op zoek bleef naar de aansluitingstreffer. Ondanks een paar goede mogelijkheden viel die niet, zodat de punten in Assen bleven.