Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Urk krijgt billenkoek van Harkemase Boys

Urk beleefde voor eigen publiek een dramatische middag. Tegen Harkemase Boys kreeg de brigade van Peter Wesselink een geweldig pak slaag. Met 0 – 6 mocht de thuisploeg nog tevreden zijn.


Daar leek het aanvankelijk nog niet op. De openingsfase was zelfs acceptabel te noemen. De eerste mogelijkheid was voor Lucas Tol. Uit het niets kwam Harkemase Boys op voorsprong. Clubtopscoorder Joris Adams werd geen strobreed in de weg gelegd en kon ongehinderd inkoppen. Een vervroegd Sinterklaas cadeau werd vakkundig uitgepakt! Hierna werd de wedstrijd tijdelijk gestaakt vanwege een geblesseerde assistent-scheidsrechter, die er per brancard af moest. Na het vinden van een vervanger werd de wedstrijd hervat. Wie dacht dat ze bij Urk de zaken grondiger aan zouden pakken kwam bedrogen uit. Dramatisch verdedigen leverde in 10 minuten tijd 3 treffers op voor de bezoekers uit Harkema. Uiterst effectief werd iedere fout genadeloos afgestraft. Achtereenvolgens waren Joris Adams, Jhurray Margaritha en Jari Slot het feestvarken. Met een 0 – 4 ruststand werden de warme kleedkamers opgezocht.


Na de thee probeerde Urk met de moed der wanhoop er nog een wedstrijd van te maken. Harkemase Boys leunde achterover en wachtte geduldig op de fouten die komen zouden. Klaas Romkes werd getorpedeerd na een harde overtreding op hem. Dit leek even mis te gaan voor Klaas en werd hij zelfs per brancard van het veld gedragen. Gelukkig bereikte ons na afloop van de wedstrijd het bericht dat alles mee bleek te vallen. In het vervolg was Urk niet in staat om nog tot een eretreffer te komen. Harkemase Boys daarentegen vond nog tweemaal het net. Eerst was het Thomas Prinsen die op schitterende wijze de 0-5 produceerde. Een eigen doelpunt van Klaas Kramer paste naadloos in deze dramatische wedstrijd voor Urk. Met beschaamde kaken verlieten de spelers het veld.

Urk – Harkemase Boys 0 – 6 (0 – 4)
7 e Joris Adams 0-1
22 e Joris Adams 0-2,
30 e Jhurray Margaritha 0-3
32 e Jari Slort 0-4
62 e Thomas Prinsen 0-5
90+7. Klaas Kramer (eigen doel) 0-6.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133