Hoofdsponsor SV URK

2e Hoofdsponsor SV URK

Vacature trainer-coach SV Urk JO17-1

Voor het seizoen 2022-2023 is SV Urk op zoek naar een trainer-coach voor SV Urk JO17-1. Als trainer van dit team mag je werken met een talentvolle groep voetballers. Een geweldige kans!

SV Urk is een unieke amateurvoetbalclub. Met uitsluitend spelers vanuit onze eigen jeugdopleiding spelen we met ons eerste elftal op minimaal Hoofdklasse niveau. Op dit moment zijn we zelfs koploper en daar zijn we trots op. Dit betekent veel investeren in de ontwikkeling onze eigen jeugd en kweekvijver. Een mooie uitdaging om daarin als jeugdtrainer bij SV Urk je bijdrage te leveren. 

Wat breng je mee?

  • Heb jij relevante ervaring als trainer-coach bij een jeugdteam?
  • Ben je gedreven, ambitieus en werk je graag samen met andere trainers? 
  • Beschik je over minimaal TC3 of ben je bereidt in jezelf te investeren als trainer? 
  • Ben je in staat jeugdspelers als voetballer en als mens te helpen in hun ontwikkeling? 

Kom dan eens een bak koffie drinken om te zien of we bij elkaar passen. 

Wat bieden wij?

Als SV Urk bieden we een unieke kans te mogen werken met een prachtige lichting talentvolle spelers. Vanuit de technische commissie krijg je de juiste sturing en ondersteuning om jezelf als trainer verder te ontwikkelen. Denk daarbij aan 1-op-1 coaching, cursussen en opleidingsmomenten. Een eventuele (reiskosten)vergoeding is bespreekbaar.

Interesse of reageren?

Bij interesse kun je contact opnemen met Reinier Romkes, Hoofd Opleiding, via 06-51462259 of via mail: reinier.romkes@gmail.com Reageren kan tot 20 mei 2022. Gesprekken vinden 

eind mei plaats.

Deel dit bericht

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/svurk_729/public/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133